Posted on: 24 lokakuun, 2020 Posted by: Pieter Fred Comments: 0

Oletko valmis tehostamaan peliäsi ja tulemaan vihdoin sopivimmaksi ja terveellisimmäksi versioksi itsestäsi, jonka olet mahdollisesti? Ehkä se kuulostaa joillekin liian liian äärimmäiseltä, joten miksi emme vain tarkastele hienoja terveys- ja kuntosovelluksia, jotka antavat sinulle tästä lähtien vähän ylimääräistä motivaatiota.

kevät

On paljon helpompaa pysyä motivoituneena, kun olet ulkona, jos voit kuunnella hienoja kappaleita matkan varrella, mutta Springin kehittäjät ovat päättäneet tehdä jotain melko erikoista. Sen sijaan, että vain kuuntelet soittolistaa tien päällä, sovellus auttaa valitsemaan kirjastosi kappaleita juoksemasi tempon perusteella. Sen on tarkoitus auttaa sinua menemään hieman nopeammin, etkä ehkä edes huomaa eroa, ennen kuin katsot sekuntikelloa palatessasi etuovellesi.

Tabata-kouluttaja

Voimme puhua terveys- ja kuntosovelluksista koko päivän, mutta aina on ihmisiä, jotka kokevat olevansa hyödyntämättä niitä täysimääräisesti, koska heillä ei ole tarpeeksi aikaa käyttää. Jos olet yksi niistä ihmisistä, sinulla ei ole nyt mitään tekosyitä, koska kun olet ladannut Tabata Trainer -sovelluksen, sinun on harjoiteltava vain 4 minuuttia päivittäin. Nuo 4 minuuttia saattavat jättää sinut tuskalliseen tuskaan, mutta jonkin ajan kuluttua sinusta tulee entistä kunnompi kuin olet koskaan ollut elämässäsi.

Fitokratian makrot

Yksi suurimmista haasteista ihmisille, jotka jo elävät terveellisempää elämäntapaa, ei ole saanut mitään tekemistä päivittäin kuluttamiensa kaloreiden kanssa. Sillä on enemmän tekemistä makroravinteiden kohteiden kanssa ja koska ruokavaliossamme on yleensä runsaasti hiilihydraatteja, proteiinien saanti voi joskus kärsiä. Sinun on myös varmistettava, että syöt myös tarpeeksi kuitua ja hyviä rasvoja, mutta kun olet ladannut Fitocracy-makrot, voit lopettaa kaiken päähäsi pyrkimisen ja tavoitteidesi saavuttaminen on helppoa.

Polkupyörän mittari GPS

Kun olet ulkona kiinteällä vaihdepyörälläsi, et halua vain pyöräillä isossa ympyrässä ennen kotiin tulemista vain pienen hiki otsaasi. Haluat mieluiten mahdollisimman paljon tietoa ratsastuksestasi, ja Cyclemeter GPS-sovellus voi antaa sinulle sen. Voit käyttää nopeutta, jolla pyöräilit, kuinka kauan tiettyjen reittien suorittaminen kesti, ja noin sata muuta hyödyllistä tietoa, joita voit käyttää parantamaan terveyttäsi ja tilastojasi samanaikaisesti.

Terveyskumppani

Voit pyöräillä hieman nopeammin, jos voit menettää muutaman ylimääräisen kilon, mutta helpoin tapa päästä eroon vatsastasi ei ole lyömällä enemmän tielle tai kuntosalille. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on aloittaa kaloreidesi seuraaminen ja voit tehdä sen Health Mate -sovelluksen sisällä, mutta toisin kuin kilpailijat, voit myös seurata useita muita asioita, kuten verenpainettasi ja sykettäsi. Tästä lähtien et voi sanoa, että iPhone on yksinkertaisesti puhelin, koska sillä on valta tehdä melkein mitä tahansa.