Posted on: 26 heinäkuun, 2023 Posted by: Pieter Fred Comments: 0

3D-hulluuden huiman menestyksen myötä elokuvien, kuten Avatar ja Up, sekä muiden menestyselokuvien myötä monet television valmistajat alkavat kehittää 3D-kotitelevisioita, jotta suuri yleisö voi nauttia tästä mukaansatempaavasta kokemuksesta mukavasti kotona. 3D-urheilusta korkealaatuisiin elokuviin voit osallistua elokuvaan tai peliin, kunhan valitset oikean yksikön. Tämän oppaan avulla saat paremman käsityksen siitä, mitä voit saada, kun otat tämän käsiisi.

Tapa, jolla tämäntyyppinen televisio toimii, ei eroa tyypillisestä teatterikokemuksestasi. 3D-televisio heijastaa kuvan, joka voi paljaalla silmällä näyttää epäselvältä ja vaikeasti erotettavissa, mutta kun laitat sopivat 3D-lasit päähän, linssien suodattimet yhdistävät kuvat ja simuloivat stereoskooppista näköä, jossa syvyys havaitsee. ja vastaavat johtuvat. On jopa televisioita, jotka yrittävät simuloida kolmiulotteista kuvaa ilman projektoreita tai laseja käyttämällä linssimäisenä teknologiana tunnettua järjestelmää, mutta ne voivat olla kohtuuttoman kalliita, jopa verrattuna muihin markkinoilla oleviin 3D-televisioyksiköihin. ne toimivat tällä hetkellä kymmenillä tuhansilla dollareilla.

Paras vaihtoehto sinulle on odottaa, että kaikki erilaiset valmistusyritykset näkevät, mikä teknologia standardoituu, jotta et joudu käyttämään uskomattoman paljon rahaa johonkin, joka saattaa jäädä pois ohjelmoinnin ja sisällön suhteen. Jos sinulla on kuitenkin ehdottomasti oltava 3D-televisio nyt, tutki vaihtoehtojasi verkossa, niin löydät paljon upeita tapoja tuoda 3D-taika kotiisi. Ennen kuin huomaatkaan, voit nauttia uskomattomista kuvista, jotka herättävät viihteesi eloon.