Posted on: 24 marraskuun, 2020 Posted by: Pieter Fred Comments: 0

Seuraavan kerran, kun on vaikea kiivetä mäkeä ylöspäin hengittämättä, sinun tulee luvata itsellesi, että yrität tulla asentajaksi. Tiedän, että sinulla on aina mahdollisuus vierailla paikallisella kuntosalilla, mutta tässä on vaihtoehtoisia tapoja, joilla voit tulla asentajaksi, ja ne ovat paljon mielenkiintoisempia.

Hit radalla

Sinun ei tarvitse viettää tuntikausia juoksumatolla, jos haluat parantaa terveyttäsi. Se ei ole hyvä kehollesi ja voit päätyä loukkaantumiseen, ja on tylsää juosta samalla paikalla hitaasti yli 20 minuuttia kerrallaan. Osu sen sijaan radalle ja aloita 100 metrin sprintit pitkällä lepoajalla jokaisen yrityksen välillä. Parannat silti kuntoasi, mutta juoksemisen sijaan sinun on vain juettava noin 12 sekuntia ennen 5 minuutin lepoa.

Aloita joogan tekeminen

Tiedän, että kaverit hylkäävät tämän, koska heidän mielestään jooga on vain naisille, mutta mikään ei voi olla kauempana totuudesta. Se voi olla paljon suositumpi naisilla, mutta se johtuu vain siitä, että miesten mielestä heidän pitäisi olla kuntosalilla nostamassa raskaita painoja 3 kertaa viikossa. Monet ihmiset, jotka nostavat painoja, eivät edes näytä erilaisilta vuosien varrella, mutta jos aloitat joogan tekemisen, sinusta tulee asentaja ja huomaat myös, että joustavuutesi paranee enemmän kuin mitä ikinä voisit kuvitellakaan.

Ulkona vedellä

Sinulla on muutama vaihtoehto, kun haluat käyttää vettä kuntoasi varten. Ilmeisiä esimerkkejä ovat uinti, surffaus, leijalautailu tai mikä tahansa muu, mikä merkitsee sinua fyysisesti veden sisällä. Voit myös mennä purjehtimaan, koska saat erinomaisen harjoittelun vetämällä purjeita ylös ja alas. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää vettä asentajaksi kahdella eri tavalla, ja yksi niistä ei sisällä upotusta veteen.

Tule vapaaehtoiseksi

Työntekijät voivat syödä paljon enemmän ruokaa kuin tavallinen ihminen, koska ne kuluttavat tuhansia kaloreita päivässä, kun he ovat töissä. Ne ovat myös paljon asentajia, koska ne kuljettavat tavaroita ylös ja alas tikkaita yhdessä kaiken muun fyysisen toiminnan kanssa, jota he tarvitsevat. Sinun ei tarvitse vaihtaa uraa, jos haluat tulla asentajaksi, mutta voit aloittaa vapaaehtoistyön ja olen varma, että siellä on paljon fyysisiä vapaaehtoistyömahdollisuuksia, jos haluat osallistua.

Salsa-oppitunnit

Mietitkö koskaan, miksi salsatanssijoilla näyttää aina olevan suuri hymy kasvoillaan, kun he räjäyttävät liikkeitä tanssilattialla? Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että he rakastavat tekemistään eivätkä voi pitää jännitystä. Tämä voi olla sinä, jos aloitat salsa-oppitunteja ja opit kaikki perustaidot muutamassa viikossa. Sen jälkeen voit kääntyä hauskanpitoon uusien ystäviesi kanssa ja sinusta tulee entistä kunnompaa kuukausien aikana, kunhan jatkat.