Posted on: 24 marraskuun, 2020 Posted by: Pieter Fred Comments: 0

Tärkein asia, josta sinun on huolehdittava, on perheesi turvallisuus, mutta mitä sinulla on tällä hetkellä kaikkien suojelemiseksi? Saatat löytää vastauksen upeista turvallisuussovelluksista ja keskitymme muutamiin, jotka pitävät perheesi säästämässä monin eri tavoin.

Esiintymät lähellä minua

Jos olet kiinnittänyt viime aikoina huomiota uutisiin, tiedät, että Afrikassa on tapahtunut valtava Ebola-viruksen puhkeaminen ja se tappaa valtavan määrän ihmisiä. Et koskaan tiedä, mistä kauheat sairaudet kasvavat, ja se voi olla lähempänä kotia kuin luulet. Lähelläni olevat tautipesäkkeet ilmoittavat sinulle, milloin ja missä tiettyjä tautitapauksia esiintyy, jotta voit pysyä silmukassa, ja se on myös hyvä kaikille, jotka ajattelevat matkustussuunnitelmia ulkomaille.

Operaatio Predator

Tämä sovellus on hieno, jos epäilet, että alueellasi on lapsisaalista ja se antaa sinulle helpon tavan ilmoittaa heistä käymättä tosiasiallisesti poliisiasemalla. Voit jopa käyttää sovellusta auttamaan etsimään epäiltyjä epäiltyjä, jos he ovat jotenkin onnistuneet liukastumaan verkon alle. Jos sinulla on lapsia näinä päivinä, et voi koskaan olla liian varovainen, mutta vaikka sinulla ei olisi omaa omaisuuttasi tämän sovelluksen avulla, saatat auttaa sinua pelastamaan toisen äidin lapsen ja olen varma, että haluat heidän tekevän sen puolestasi. .

Katso Lähetä

Paljon outoja asioita on meneillään juuri nyt ja saatat törmätä johonkin, joka on sinulle huolestuttavaa. Täydellinen esimerkki epäillystä terroristitoiminnasta, ja olen varma, että minun ei tarvitse selittää, miksi sinun pitäisi ilmoittaa jostakin heti. Aivan kuten viimeisimmässä sovelluksessa, josta puhuimme, See Send antaa sinun ilmoittaa kaikesta epätavallisesta ja se liitetään älykkyyskeskusten verkostoon auttamaan lopettamaan kenenkään kavalat suunnitelmat ennen kuin he voivat panna ne toimeen.

Katastrofihälytys

Joskus katastrofi voi iskeytyä milloin tahansa, eikä sinulla ehkä ole aikaa reagoida, mutta on silti mukavaa tietää, että voit ladata sovelluksen, joka varoittaa sinua mahdollisista vaaroista, jotka saattavat vaarantaa elämäsi tai uhata sinua omaisuus. Kuvittele, kuinka monta ihmishenkiä pelastuisi, jos sinulla olisi aikaa päästä korkealle maalle, kun tsunami oli kohti sinua. Tämä sovellus kattaa katastrofit ympäri maailmaa, joten voit käyttää sitä missä tahansa.

Burnyn paloturvallisuussovellus

Paloturvallisuus on yksi suurimmista huolenaiheistasi, ja koko perheen on tiedettävä, mitä tehdä hätätilanteessa. Saatat pystyä sammuttamaan pienen tulen vedellä tai sammuttimella, mutta jos talosi palaa keskellä yötä, kaikkien on tiedettävä, miten päästä ulos turvallisesti. Burnyn paloturvallisuussovellus auttaa sinua opettamaan lapsillesi, mitä heidän on tiedettävä, ja vaikka teetkin kaiken voitavasi heidän pelastamiseksi, he ovat silti paremmin valmiita.