5 tärkeää autotallilaitetta, joista toivottavasti huomaat, ettet voi elää ilman

/
/
/
1132 Views

Autotallisi on tärkeä osa kotiasi riippumatta siitä, mihin sitä käytät, joten sinun tulisi yrittää kohdella sitä samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta huonetta. Se voi tarkoittaa sitä, että ostat hienoja laitteita sille, ja aiomme selata muutamia niistä, jotka toivottavasti haluat noutaa.

Kanarian turvakamera

Jos joku tietää, että autotallissasi on kallis auto tai hienoja työkaluja, he todennäköisemmin murtautuvat sinne sen sijaan, että kohdentaisivat kotiisi. Heidän on helpompi päästä sisään, ja on vähemmän mahdollisuuksia kuulla heidän tunkeilevan ympäriinsä, mutta jos haluat helpottaa murtovarkaiden kiinniottamista, sinun on pidettävä Kanariansaarten valvontakamera istumassa autotallissasi. Se tallentaa kaiken, mitä tapahtuu, ja voit katsella kaikkea puhelimesi kautta yönäköisen HD-kameran ansiosta.

Titan-moottoripyörän hissi

Onko autotallissasi moottoripyörä? Jos teet ja rakastat itse leikkiä sen kanssa, lyön vetoa, että olet kyllästynyt indeksoimaan sen alle, kun yrität korjata jotain. Kun talvi on kulman takana, sinulla on paljon enemmän mahdollisuuksia työskennellä pyörälläsi, koska et voi käyttää sitä niin usein, joten jos saat jonkin näistä moottoripyörän hisseistä, se tekee sata asiaa kertaa helpompaa sinulle ja pyörän kiinnittäminen ei koskaan tunnu työlääkältä.

Äärimmäinen työkalukaappi

Suurimmalla osalla henkilöistä, joilla on autotalli, ei ole moottoripyörää, mutta se ei tarkoita sitä, etteivät he tekisi muuta työtä autotallissaan. Vaikka teet töitä kotisi ympärillä, tarvitset silti jonnekin, jotta kaikki työkalusi pysyvät turvassa, ja tämä Extreme Tools -kaappi on loistava pala pitämään autotallissasi. Et koskaan menetä enää mitään ja se on tarpeeksi suuri pitämään kaikki työkalut sisällä, elleivät ne ole massiivisia.

Helposti ripustettavat koukut

Oletko sellainen henkilö, joka heittää kaikki roskat autotallin sisään, kunnes et voi liikkua kompastumatta siihen? Ei ole mitään vikaa käyttää autotalliasi varastoyksikkönä, mutta voit yrittää pitää asiat siistinä ja siistinä, jotta se ei pääty näyttämään kaatopaikalta. Nämä kätevät koukut ovat upeita, koska kun olet kiinnittänyt ne seiniin, voit ripustaa mitään niiden päälle, eikä sinun tarvitse katsoa tavaraa kasvien alle löytääksesi jotain uudelleen.

MyQ Garage

Kuka järkevästi haluaisi avata ja sulkea autotallin oven kovalla tavalla nyt, kun voit noutaa elektroniset autotallin ovenavaimet kohtuulliseen hintaan? Vaikka vanhemmat versiot ovat olleet jo jonkin aikaa, ne eivät voi kilpailla älypuhelimesi kanssa käytettävien versioiden kanssa. Se, että voit tuntea olosi turvalliseksi tietäessäsi, että autotallisi ovi on aina lukittu riippumatta siitä, missä olet, on vain yksi näiden hienojen laitteiden tarjoamista eduista.

This div height required for enabling the sticky sidebar