Posted on: 24 lokakuun, 2020 Posted by: Pieter Fred Comments: 0

Suuri ero niiden välillä, jotka ansaitsevat hyvää rahaa, ja niiden välillä, jotka eivät tee mitään, ovat heidän käyttämänsä työkalut. Jos sinulla on oikeat työkalut, voit kasvattaa voittojasi vakavasti hetkessä, joten aiomme etsiä joitain parhaita, joista et halua missata.

Clicky

Useimmat ylläpitäjät ovat tietoisia Google Analyticsista ja heillä on todennäköisesti asennettuna se verkkosivustolleen, mutta Clicky on loistava vaihtoehto, jonka saatat löytää helpommin käyttää. Käyttöliittymä on paljon parempi, koska se on keskimääräisen ihmisen ymmärrettävämpi. Se on myös ilmainen, kunnes verkkosivustosi saa tarpeeksi liikennettä, joten toivottavasti se ei maksa sinulle rahaa ennen kuin olet todella kannattava. Se laskee myös poistumisprosentit eri tavalla, joten jos joku viettää pitkään vain yhdellä sivulla ennen poistumistaan, sitä ei lasketa poistumiseksi.

Hullu muna

On mahdotonta arvata, mitä ihmiset katsovat katsellessaan sivustoasi, mutta jos voisit katsoa heidän näyttöään heidän silmänsä kautta, se antaisi sinun muuttaa niin paljon asioita, jotta sivustosi olisi helpompi navigoida ympäriinsä. Crazy Egg on lämpökarttaohjelmisto, joka tekee seuraavaksi parhaan, koska sen avulla voit nähdä, missä ihmiset napsauttavat, ja lämpökartalla näkyvien värien perusteella voit säätää verkkosivustoasi kasvattamaan tulosprosenttejasi.

Visuaalinen verkkosivuston optimoija

Jopa maailman paras copywriter ei voi tarjota sinulle täydellistä kopiota, joka antaa sinulle korkeimman mahdollisen muuntokurssin. He saattavat pystyä lisäämään voittojasi muuttamalla muutama sana, mutta jos haluat tehdä mahdollisimman suuren rahamäärän, sinun on testattava asioita. Visual Website Optimizer antaa sinun luoda A / B-jakotestit mille tahansa sivulle, ja kun aloitat uuden kopion testaamisen nykyistä kopiota vastaan, nostat tulosprosenttisi mahdollisimman korkealle.

KISSmetrics

Markkinointiyritykset rakastavat KISSmetricsia, jos he jo ansaitsevat hyvää rahaa ja heillä on paljon kokemusta, koska ohjelmisto ei ole halpa ja kestää jonkin aikaa. Kun olet saanut sen toimimaan, voit seurata kävijöitä ympäri sivustoasi taustalla ja selvittää tarkalleen, mitä he tekevät siitä hetkestä lähtien, kun he saapuvat sivustollesi, kunnes he lähtevät. Jälleen kerran voit tehdä suuria tai pieniä muutoksia, joilla on positiivinen vaikutus pankkitaseeseesi.

Hei Baari

On vaikea lähettää henkilöä tietylle sivustosi sivulle, ja tästä tulee ongelma, kun haluat ihmisten vierailevan aloitussivuillasi. Jos sinulla olisi baari istumassa verkkosivustosi yläosassa, kukaan ei voi unohtaa sitä, ja se on mitä saat, kun käytät Hello Baria. Voit lisätä linkkejä ja kopioida palkkiin, mutta toinen hieno ominaisuus on kyky jakaa kaikki testit, jotta pääset niin monen ihmisen napsauttamaan läpi kuin mahdollista.