5 kodinparannussovellusta, jotka tarjoavat upeita ratkaisuja ongelmasi

/
/
/
934 Views

He sanovat, että koti on siellä, missä sydän on, mutta lyön vetoa, että rakastat kotiasi vielä enemmän, jos voisit löytää keinon parantaa sitä. Sinulla saattaa olla muutama ajatus, jonka olet jo ajatellut, mutta tutustu näihin sovelluksiin saadaksesi vielä enemmän upeita ratkaisuja ongelmisiisi.

Kalustaa

Furnish on uusin lisätyn todellisuuden huonekalusovellus, joka on saapunut hyllyille, ja se on parannus muihin, koska saat lisäominaisuuksia. Voit silti ottaa huonekalut ja sijoittaa ne kotiisi asettamalla ne tietystä huoneesta ottamasi valokuvan päälle, mutta voit nyt valita ja testata joitain alkuun. maan jälleenmyyjät ja kun olet löytänyt etsimäsi, voit ostaa asioita suoraan sovelluksen kautta.

Huoneen vinkit

Tiedätkö, kuinka paljon maksaa sisustussuunnittelijan palkkaaminen tulemaan sisään ja tekemään kodistasi kauneuspaikka? Ne kaikki perivät erilaisia ​​hintoja, mutta jopa halvin rikkoo pankin. Sinun on silti löydettävä joitain ideoita, jos haluat, että jokainen huoneesi näyttää hyvältä, joten ota etsimisen kipu kaikkialta lataamalla Room Hints -sovellus. Se antaa sinulle huoneeseesi perustuvia suosituksia ja voit pyytää sisustussuunnittelijalta neuvoja sovelluksen kautta, joka toimii sata kertaa halvemmalla.

Sinun sisustus

Sisustus on vähän kuin Furnish-sovellus, mutta hihoissaan on muutama ylimääräinen temppu, jotka mielestäni pidät. Siellä on edelleen luettelo tuotteista, joista voit valita, ja kun olet ottanut valokuvan tietystä huoneesta, voit laittaa jotain suoraan sisään, mutta voit lisätä useita huonekaluja samanaikaisesti aika. Kun aloitat tuotteiden napauttamisen, voit siirtää ne muiden huonekalujen taakse tai eteen. Kun olet suunnitellut huoneesi, voit tallentaa suunnitelmat mestarikirjastoon.

Kosketus modernia

Kun kävelet kotiin vanhanaikaisilla kalusteilla, ne näyttävät hyvältä, mutta se ei ole ainoa reitti, jonka voit mennä alas, kun on aika sisustaa kotisi. Jos haluat omaksua tulevaisuuden, saatat mieluummin pitää markkinoiden nykyaikaisimpia huonekaluja. On vaikea tietää, mitä on saatavilla, jos et tiedä mistä etsiä, mutta lataa vain Touch Of Modern -sovellus ja sinulla on pääsy joihinkin parhaista moderneista huonekaluista, joita voi ostaa.

Betonilaskin

Betoni kestää pitkään, mutta se ei kestä ikuisesti ja saatat joutua korjaamaan jotain, kun halkeamia alkaa ilmetä. Betonikorjaukset eivät ole liian vaikeita, ja sinun pitäisi pystyä tekemään ne itse, mutta tarvitset silti laskimen selvittääksesi, kuinka paljon materiaalia tarvitset, ja tämä sovellus antaa sinulle tarvitsemasi. On myös yhtä hienoa, jos asetat uutta betonia puutarhaan tai autotalliin, koska se estää sinua tuhlaamasta vielä enemmän rahaa isompiin projekteihin.

This div height required for enabling the sticky sidebar