Posted on: 24 syyskuun, 2020 Posted by: Pieter Fred Comments: 0

Kaupallisen kuorma-auton rahoittaminen edellyttää paljon enemmän kuin vain oikean ajoneuvon valitsemista. Monet omistajaoperaattorit ja kalustoyritykset huomaavat, että suuren rahoituspaketin valitseminen on usein tärkeämpää kuin tietyn merkkisen kuorma-auton ostaminen. Riippumatta siitä, mitä kuorma-autoa harkitset, rahoituspaketin on mahdollistettava voittosi täyttämisen jälkeen. Tässä on viisi piilotettua kustannusta, joista jotkut kuorma-autojen omistajat jättävät huomiotta.
Piilokustannus # 1. Luottopisteesi on huono
Huono luottopiste on kuorma-auton ensimmäinen piilotettu kustannus. Etkö ole varma, mikä pisteesi on? Siirry Yhdysvaltain viralliselle verkkosivustolle www.annualcreditreport.com ja pyydä ilmainen kopio raportistasi Equifaxilta, Experianilta tai TransUnionilta. Varo muita yrityksiä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​luottotarkistuksia – usein jouset ovat mukana! Luottopisteet ovat tärkeitä, koska rahoitusyhtiöt voivat mainostaa alhaisia ​​korkoja, jos vain 51 prosenttia asiakkaistaan ​​todella saa lainaa tällä korolla. Huono pisteet tarkoittaa, että maksat paljon enemmän korkoa lainan aikana. Yritä aina parantaa luottopisteitäsi, jotta voit hyötyä kuorma-autojen edullisista rahoitusosuuksista.
Piilokustannus # 2. Poistoaikataulut
Kaikki rahoituspalvelut eivät täysin ymmärrä hyötyajoneuvojen käytön haittoja. Trukin poistoaikataulun väärä ennustaminen voi maksaa kalliisti, varsinkin jos sinulla on vuokrasopimus. Vuokrasopimuksen tarkoituksena on suojata kassavirtaa kuorma-autoa käyttäessäsi. Vuokrasopimus jättää sinulle mahdollisuuden joko ostaa kuorma suoraan vuokrasopimuksen lopussa tai palauttaa kuorma eikä ole velkaa mitään. Väärät poistoaikataulut osoittavat, että maksat enemmän kuin kuorma-autosi arvoinen vuokrasopimuksen lopussa.
Piilokustannus # 3. Tuloennusteet
Mahdollisuutesi maksaa takaisin lainasta tai vuokrasopimuksesta riippuu tuloistasi. Jos asetat takaisinmaksusi liian suureksi, et voi tuottaa voittoa, kun olet täyttänyt kulut.
Piilokustannus # 4. Korot
Varo rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat alhaisia ​​alkuperäisiä korkoja, jotka palautuvat paljon korkeammiksi tietyn ajanjakson jälkeen. Ajatus ennakoidusta vuotuisesta prosenttiosuudesta (APR) on antaa asiakkaille mahdollisuus nopeasti vertailla kuinka paljon erilaiset rahoituspaketit heille maksavat. Alhaisen, väliaikaisen koron käyttäminen voi tehdä lainan näyttävän halvemmalta kuin se todellisuudessa on. Hämärämpään ansaan liittyy ilmapallovuokraus, jossa pidät rahasumman vuokrasopimuksen loppuun asti. Varomaton asiakas jättää huomiotta, että lopullinen ilmapallomaksu jakautuu usealle vuodelle ja houkuttelee korkeaa todellista vuosikorkoa.
Piilokustannukset # 5. Käyttökustannukset
On erittäin fiksua hankkia rahoitusta samoilta yrityksiltä, ​​jotka tarjoavat hyötyajoneuvoja myytävänä. Heillä on selkeä käsitys eri kuorma-autojen todennäköisistä käyttökustannuksista, koska heillä on kokemusta kuorma-autojen toimittamisesta aikaisemmille asiakkaille. Käyttökustannusten ennustamisen epäonnistuminen jättää kuorma-autojen omistajat voittoon.
Johtopäätös
Mikä tahansa näistä viidestä piilotetusta kuorma-auton rahoituskustannuksesta voi jättää tietämättömän omistajan kykenemättömäksi hyötymään ajoneuvostaan. Laske nämä piilotetut kustannukset ostopäätökseesi. Onnea ja onnellista kuorma-autoa!