Oikean liiketoiminnan rahoituksen löytäminen ei ole helppoa useimpien pienten ja keskisuurten yritysten omistajille ja johtajille parhaimmillaan.

On olemassa useita syitä, jotka selittävät yhdessä, miksi liiketoiminnan rahoitusmarkkinat voivat olla niin vaikeita ymmärtää ja navigoida.

Mutta luultavasti suurin syy on hyödyllisen tiedon puuttuminen siitä, kuinka yritysrahoitusmarkkinat todella toimivat.

Yritysten rahoitusta koskevat tiedot ja koulutuksen lähteet ovat pääasiassa kahdessa muodossa: 1) Oppikirjat; 2) Suurin pankkimainonta.

Jos olet koskaan lukenut koulutuksen rahoittamisen oppikirjan tai käynyt liiketoiminnan rahoituksen kurssia, tiedät jo, kuinka vaikeaa voi olla teorioiden, periaatteiden ja strategioiden soveltaminen pieniin tai keskisuuriin yrityksiin.

Muodollinen koulutusjärjestelmämme tarjoaa rajallista tietoa siitä, miten markkinat toimivat, miten suunnitella rahoitustarpeita, miten hallita kasvu-, lasku-, siirtymä-, aloitusjaksoja jne.

Toki akateemiset kirjat ja kurssit voivat käydä läpi kaikki nämä alueet erittäin yksityiskohtaisesti, mutta onko tieto käytännöllisestä, todellisesta maailmasta jotain, johon voit liittyä ja soveltaa itseäsi pienen tai keskisuuren yrityksen johtajana tai omistajana?

Useimmissa tapauksissa vastaus on kuuluva EI.

Suurin osa rahoituksen oppikirjoista puhuu suurten yritysten rahoituksen dynamiikkaan, jota ei ole helppo siirtää pienille ja keskisuurille yrityksille.

Muodollisen koulutusjärjestelmän ulkopuolella seuraava suuri rahoitustiedonlähde on suurten pankkien tarjoamat tiedot, jotka ne yleensä tarjoavat veneesi kuormituksen kautta laajojen markkinointikampanjoidensa kautta.

Valitettavasti tiedot itsessään auttavat harvoin määrittämään, pystyisikö tietty laitos tarjoamaan sinulle rahoitusta vai mitä lainan saamiseksi vaaditaan.

Hyvä uutinen on, että yritysten rahoituslähteiden lukumäärä kasvaa jatkuvasti, kun yhä useammat lainanantajat hoitavat tietyn osan markkinoista palveltavaksi.

Jotta voit hyödyntää näitä vaihtoehtoja, sinulla on oltava vakaa lähestymistapa, kun etsit liiketoiminnan rahoitusta.

Tässä on lyhyt luettelo huomioitavista asioista

>>> Kehitä vankka, jatkuva ymmärrys sekä henkilökohtaisista että yrityksesi varoista, tuloista ja kassavirrasta.

Liiketoimintaa koskevasta rahoitusmallista riippumatta nämä elementit tulevat aina toimimaan jossain määrin.

Kyky osoittaa vankka ymmärrys yrityksesi taloustiedoista on myös osoitus kyvystäsi hallita taustalla olevaa yritystä.

>>> Seuraa ja hallitse henkilökohtaista ja yritysluottoa.

Pienten ja keskisuurten yritysten rahoitus on keskittynyt sekä henkilökohtaiseen että yritysluottohistoriaan.

Suurien luottotietovirastojen säännölliset katsaukset sekä henkilökohtaisista että yritysluottoilmoituksista ovat tärkeitä virheiden ja luottotapojen välttämiseksi, jotka voivat vahingoittaa vakavasti lainanottovoimaa.

>>> Kehitä markkinointiasemasi.

Kyllä, yritysrahoituksen hakeminen on markkinointi.

Kun haet yritysrahoitusta, markkinoit yritystäsi lainauslähteille ja he puolestaan ​​markkinoivat yrityksesi rahoitusohjelmia sinulle.

Ajattele luotonantajaa asiakkaana ymmärtääksesi paremmin, mitä he etsivät. Sitten kehitä yritysehdotus, joka kattaa kaikki heidän mahdolliset tarpeet ja huolenaiheet.

>>> Tutkimuslainauslähteet

Yrityksen rahoituslähteitä on paljon. Mutta myös liiketoimintasovellusten tyypeissä, joita kukin on valmis harkitsemaan, on myös paljon vaihtelua.

Laaja-alaiset lainanantajat luottavat luottohistoriaan ja nettovarallisuuteen. Kun tarkennat rahoituksen hakemista ja teollisuutta, lainanantajaohjelmat kapenevat ja niiden löytäminen voi olla vaikeampaa.

Yrityksen rahoituslähteitä etsiessäsi on otettava huomioon muun muassa teollisuus, ala ja maantiede.

Rahoituskonsultit ja yrityslainavälittäjät voivat olla erinomainen tietolähde, joka auttaa sinua tässä prosessissa.

>>> Hyväksy lainanantaja

Ennen kuin teet virallisen hakemuksen, selvitä, onko lainanantajalla ohjelmia ja luotonannon kokemuksia tarpeitasi varten.

Lainanantaja tekee liian usein kaikki vaatimukset.

>>> Vertaa vaihtoehtoja

Skenaariosta riippuen voi olla useita rahoitusstrategioita, jotka voisivat toimia yrityksellesi.

Varmista, että sinulla on aikaa vertailla ennen päätöksentekoa. Lisäaika viettää säästää huomattavasti aikaa ja rahaa pitkällä tähtäimellä.

>>> Aloita tänään

Riippumatta siitä, mitkä yrityksesi rahoitustarpeet ovat tällä hetkellä, kannattaa säännöllisesti sijoittaa aikaa pysyäksesi yrityksesi taloudellisen tason päällä, seuraamaan luottoasi ja tutkimaan alalle sopivia rahoituslähteitä ja mahdollisia tulevaisuuden vaatimuksia.

Kun aika hankkia pääomaa, aktiivisilla pyrkimyksilläsi voi olla paljon muutosta saada tarvittava pääoma yrityksellesi hyväksyttävin ehdoin ja ajoituksin.

This div height required for enabling the sticky sidebar