Paperin lukeminen verkossa ja 24h-uutissivustojen katselu ovat yhä suosittuja. Tämä johtuu siitä, että se on halvempaa ja saat enemmän uutisia. Voit nähdä, mitä tapahtuu maailmassa, sellaisena kuin se tapahtuu. Sinun ei tarvitse odottaa seuraavan sanomalehden julkaisemista, kuten vanhaan.

Muistatko, kun Afganistanin sota alkoi ja pystyimme seuraamaan ensimmäistä hyökkäystä uutisten mukana? Näin ovat ajan tasalla asiat, emmekä ole koskaan olleet entistä tiiviimmissä yhteyksissä maailman tapahtumiin kuin nyt.

On kuitenkin parempi, että ihmiset saavat parhaat uutiset vaihtoehtoisista uutissivustoista. Tämä johtuu siitä, että he eivät ole puolueellisia. He eivät ole sidoksissa mihinkään poliittiseen puolueeseen ja he voivat valita omat uutiset ja kirjoittamansa artikkelit. Heidän artikkeleitaan ei ole esityslistalla.

Siksi on tärkeää tietää joitain eduista, kun luet uutisia vaihtoehtoisilla uutissivustoilla.

1. Kuten edellä mainittiin, heillä on valta julkaistavien artikkeleiden suhteen. Ainoa tarkoitus, jota he palvelevat, on uutisten rikkominen. He eivät välitä meille uutisia, joilla on poliittista merkitystä, eikä heitä ole puolueelliset mihinkään. Sivustoillasi lukemat uutiset ovat puhtaasti uutisia varten.

2. He valitsevat aiheensa. Heillä voi olla sivustollaan artikkeleita, joita muut uutiset ja verkkosivut saattavat pitää uutisten kelvottomina. Lisäksi he eivät keskity vain huonoihin uutisiin. Pystyt lukemaan uutisista onnellisia asioita, ja jotkut heidän artikkeleista ovat todella kouluttavia.

3. He eivät yritä myydä sinulle asioita. Joskus kun sanomalehti puhuu tuotteesta tai erikoistarjouksesta, he yrittävät myydä sinulle jotain. Useimmissa online-uutislähteissä he yrittävät kuitenkin kouluttaa sinua. Tutkiessaan tätä artikkelia varten vaihtoehtoisella uutissivustolla oli linkki, kuinka saada puhelimia halpoiksi. Sitä napsautettiin ja oletettiin vain, että siellä olisi temppu tai että se kysyy rahaa. Linkki tosiasiallisesti vei sinut artikkeliin, joka osoitti kuinka saada halpoja puhelimia, mutta varoitti sitten myös huutokauppasivustojen ja huijaamisen vaaroista. Artikkelissa ei ollut linkkejä mihinkään huutokauppasivustoon. Se oli puhtaasti koulutusta.

4. Toinen hyvä asia vaihtoehtoisissa uutissivustoissa on, että ne eivät tarttu uudestaan ​​ja uudestaan. Jos kytket päälle uutiskanavan tai katsot jotain tunnettua uutissivua, kuten Sky News, ainoa asia, josta he puhuvat, on kuinka kylmä on Amerikassa. On muitakin asioita tapahtuu oikeassa maailmassa nyt. Myös Amerikassa tapahtuu muita asioita. Me kaikki tiedämme, että sää on huono ja ihmiset kärsivät, mutta se ei tarkoita, että meidän pitäisi sivuuttaa kaikki muu.

5. Vaihtoehtoiset uutissivustot yrittävät kommentoida kaikkea. Heillä on osioita julkkis-uutisista, löytöuutisista ja heillä on jopa osioita hauskoista videoista ja tekniikan ja liiketoiminnan kehityksestä. Meidän ei tarvitse kuulla tai lukea samoja asioita uudestaan ​​ja uudestaan. Tiedämme, että murhia tapahtuu ja talous on huonoa. Ne ovat asioita, joista meidän pitäisi tietää, mutta entä kaikki muu? CES 2014 tapahtuu juuri nyt, ja uutisia ei ole juuri ollut. Nämä ovat asioita, jotka vaikuttavat meihin tulevaisuudessa, ja tuskin tiedä niistä mitään.

This div height required for enabling the sticky sidebar