Jos olet koskaan käynyt Torontossa, tiedät, että kaupunki on valtava monikulttuurinen sekoitus, jolla on hyvät ostosmahdollisuudet kaikkialla. Toronto on yksi niistä kaupungeista, jossa voit viettää päiviä vain ostoksille, ja erittäin syystä se on Kanadan suurin kaupunki ja Ontarion ostoskeskus. Kokemukseni Torontosta oli, että se on ehdottomasti loistava ostospaikka, voit käydä kaupasta kauppaan uskomattomilla putiikkeilla ja hienoilla kaupoilla keskustan kaduilla, mutta tarvitset myös toimintasuunnitelman tai olet uupunut. Olen kuvannut 3 paikkaa, joista minulla oli parhaat kokemukset ostoksista Torontossa.

1. Ensinnäkin, se ei olisi ostoksia Torontossa, jos et käy Toronto Eaton Centerissä. Eaton Center on valtava ostoskeskus, jossa on ehdottomasti uskomattomia kauppoja suunnittelijan vaatteisiin, loistavaan ruokaan, elektroniikkaan ja kaikkeen muuhun tarvitsemasi. Se on myös, usko tai älä, Toronton suosituin turistikohde, jolla on yli miljoona kävijää viikossa! Pääset tänne Dundasin tai Queenin metroasemien kautta ja se on ostosmatka, jota ehdottomasti rakastat. Se on erittäin kiireinen ostoskeskus aivan Toronton keskustassa, mutta löydät niin paljon hienoja tarjouksia, että on vaikea vastustaa tulemista tänne. Se on myös osa Toronto PATH -metroverkkoa, joka on hauskaa turisteille ja paikallisille. Ostin hienoja vaatteita uskomattomista tarjouksista täällä olevista kaupoista.

2. Seuraavaksi käydessäsi Torontossa ostoksilla vierailla Chinatown Spadinassa. Chinatown on todistus Toronton ainutlaatuisesta monikulttuurisuudesta, jossa sinusta tuntuu kuin olet astunut toiseen maahan blokista toiseen. Chinatownissa voit kokea upeita kauppoja, joissa on fantastinen kiinalainen kulttuuri, maistaa herkullisia kiinalaisia ​​reseptejä ja tietysti ostaa paljon siistiä asioita edulliseen hintaan. Toronton Chinatownissa voit ostaa vaatteita, maalauksia, lamppuja, antiikkiesineitä, koruja ja paljon muuta. Menisin vain kokemaan ruokaa, koska siellä syömäni ruoka on yksinkertaisesti herkullista! Ehdottomasti ainutlaatuinen paikka Torontossa ja erittäin suositeltava.

3. Kolmanneksi, Toronto-ostosmahdollisuudet eivät tuntu oikealta, ennen kuin vierailet suositulla Kensington Marketilla. Tämä on paikka ostaa halpoja tavaroita edullisin kauppoin. Löydät vaatteita, puvut, koristeet, hyvää ruokaa, huonekaluja, matkamuistoja ja paljon muita hienoja säästöjä tästä erittäin suositusta ostosalueesta. Tuntuu todellakin Toronto-markkinoiden kokemuksesta, ja nautin vain kävelemisestä ja selaamisesta näytöllä olevien monenlaisten asioiden, rikkaan kulttuurin ja upean Toronto-ostosalueen olemuksen välillä. Tämä paikka on upea kokemus.

This div height required for enabling the sticky sidebar