Asuntoautot ovat yhä suosittuja niiden keskuudessa, jotka haluavat sijoittaa omaan omaisuuteensa, mutta joilla on tiukat budjetit. Vain siksi, että sinulla ei ole omalla sivustolla rakennettua kotia, ei tarkoita, että et voi nauttia ylellisyydestä, jonka voit odottaa saavasi nauttia oman kodin omistamisen yhteydessä. Tarkastellaan 5 suosituinta tapaa, joilla voit uudistaa matkailuautosi budjetilla

1. Vaihda puiset paneelit

Perinteiset puupaneelit näyttävät hyvin vanhentuneilta ja voivat tehdä matkailuautostasi tumman ja synkkän. Liikkuva asuminen on siirtynyt paljon eteenpäin 1970-luvulta lähtien, ja myös sisustuksen pitäisi olla. Jos sinulla on budjetti, voit yksinkertaisesti antaa paneelillesi lakkua maalia tai poistaa sen ja käsitellä sitä niin, että tuot esiin houkuttelevammat luonnolliset jyvät. Jos sinulla on rahaa sijoittaa kotisi, voit poistaa paneelit kokonaan ja korvata kuivalla seinällä.

2. Poista seinät

Suurin osa liikkuvan asunnon omistajista kaipaa tilaa ja voi usein tuntea olonsa hieman ahneksi pidempään sisätiloissa. Poistamalla seinät ja luomalla avoimen tilan voit hengittää vähän raitista ilmaa kotiisi. Asuntoautoissa ei yleensä ole kantavia seiniä, joten poistamisessa ei pitäisi olla mitään ongelmia.

3. Lisää suojattu kuisti

Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, suojattu kuisti voi todella avata kotisi ja antaa sinulle mukavan ulkona asuintilan. Kuistit ovat suhteellisen edullisia ja tarjoavat uuden asumistilan, joka tuo myös lisäarvoa kotiisi. Kuvittele kaikki puolueet, joita voit järjestää kesäkuukausina. Sinusta tulee puhua naapurustosta.

4. Päivitä putkisto

Vaikka et näe uuden putkiston asennuksen vaikutuksia, tunnet ne varmasti. Kuumaan suihkuun astuminen ja pese astiat lämpimällä vedellä tuntuvat pieniltä ylellisyydeltä tavanomaisessa kodissa, mutta ovat hengenpelastajia matkustettaessa. Sähkökattilat ovat pakollisia joillekin, ja jopa hanan hanan vaihtaminen tai vuotavien putkien korvaaminen tekee valtavan eron, kun motivoit itsesi jatkamaan asumistaan ​​siirrettävässä kodissa.

5. Päivitä kiinnikkeet

Kalusteiden ja varusteiden päivittäminen silloin, kun sinulla on ylimääräistä rahaa, parantaa matkailuautosi estetiikkaa ja tarjoaa uuden ilmeen, kun tunnet sen olevan hieman väsynyt. Yksinkertainen ovien nupien tai verhojen vaihto voi tehdä koristeidesi ajan tasalle ja viedä sinut ajankohdasta. Jos sinulla on paljon ylimääräistä rahaa, voit päivittää ruokakomeroalueesi ja varastointisi kokonaan siten, että nautit kotona viettämästäsi ajasta yhtä paljon kuin kotisi.

Sijoittaminen uusintaan tuo monien vuosien onnellisuuden matkailuautossasi ja voit olla varma, että tunnet olosi turvalliseksi ja mukavaksi tiellä.

This div height required for enabling the sticky sidebar