Vaikka suurin osa ihmisistä rakastaa matkustaa, minkä tyyppisiä ihmisiä pidetään luksusmatkustajina? Mistä tämäntyyppinen matkustaminen on kyse?

Ylellinen matkustaminen tarkoittaa sitä, että etsit hyviä tarjouksia etkä halua kuluttaa kaikkia rahasi kalliille matkoille. Vietät aikaa suunnitellessasi sinulle sopivan matkan, koska tiedät omat tarpeesi. Suunnittelet matkan paikkaan, joka ei ole tungosta. Olet ylellinen matkustaja, jos olet joustava, valitse oikea istuin lentokoneessa mukavuuden lisäämiseksi ja valitse hotellit, jotka tekevät oleskelustasi parempaa kuin tuotemerkki hotellit.

Vaikka suurin osa ihmisistä voi ajatella tämän tyyppisiä matkustajia käyttävän eniten rahaa, sillä on asenne, jonka mukaan kaikkien tulisi majoittaa heidät, ja että heidän matkansa suunnittelee olevan täynnä toimintaa tunnetuimmissa brändhotelleissa, tämä ei oikeastaan ​​ole tapaus. Nämä matkustajat mieluummin rentoutumista, rauhaa ja hiljaisuutta kuin mukavaa kokemusta.

Mitä luksusmatkailijat eelistavat?

Kun on aika suunnitella matkaa, luksusmatkailijat valitsevat helpomman matkakokemuksen. He tietävät toiveensa ja tarpeensa paremmin kuin kukaan muu, joten he suunnittelevat matkan etukäteen. He eivät aio suunnitella liikaa aktiviteetteja, koska he tietävät, että rentoutuminen on paljon nautinnollisempaa kuin kiireinen matka. He suunnittelevat matkaa varmistaakseen, että se on mahdollisimman nautinnollinen.

Jos he työskentelevät matkatoimiston kanssa, he ovat nirso, mitä agenttia he käyttävät. Ylellisyysmatkustajat haluavat jonkun, joka ymmärtää heidän tarpeensa ja tekee matkasta yksilöllisemmän. He eivät halua kaikille asiakkaille tarjottavaa yhteistä matkapakettia; he haluavat oman räätälöidyn paketin.

Vaikka toisinaan he valitsevat ensimmäisen luokan, toisinaan he haluavat vain hyvän ikkunaistuimen tai käytäväistuimen venyvän. He ostavat liput etukäteen varatakseen paikansa.

Kohde, tarjoukset ja asenne

Ylellisyysmatkustajat varmistavat, että he saavat parhaat alennukset. He haluavat venyttää dollariaan niin pitkälle kuin mahdollista, joten he hakevat alennuksia. He ymmärtävät myös ne, jotka palvelevat heitä, tulee kallistaa hyvin. He tippaavat aina ovenmiehensä, lastenhoitajat, tarjoilijat, taksinkuljettajat ja oppaat.

Vaikka jotkut saattavat ajatella, että tämäntyyppinen matkustaja on huonolla asenteella tai odottaa, että sitä kohdellaan rojaltina, luksusmatkailijat ovat itse asiassa erittäin kohteliaita ja ystävällisiä. He ymmärtävät heitä palvelevat ovat tasa-arvoisia heille ja ansaitsevat kiitollisuuden ja joustavuuden.

Huonolla asenteella ei ole kyse luksusmatkailijasta. He tietävät, että huono asenne ei ole tapa saada ylellisyyttä tai miellyttävää.

Kun he valitsevat määränpäätä, he tietävät, että tuotemerkkien hotellit eivät ole oikea tapa edetä. He mieluummin hotellia, jolla on paljon tai suuri paketti. He tietävät, että pieni putiikki voi olla ylellisin vaihtoehto ylikuormitun tuotemerkkihotellin yli.

He eivät valitse paikkaa, jossa he voivat kohdata kevätmurtajia, tai he tietävät, että se on erittäin haluttu paikka kyseisenä vuoden aikana. Sen sijaan he valitsevat hiljaisemman, harvinaisen ja eksoottisen sijainnin tutkiakseen ainutlaatuisen kokemuksen.

Lomat, jotka ylellinen matkustaja voi valita

Nämä matkustajat mieluummin harvinaisia ​​ja tuntemattomia paikkoja. Ylellisyysmatkailijat ovat tyypillisesti:

Nuoremmat matkustavat 40–55-vuotiaita käyttämällä matkatoimistoa parhaan matkan varaamiseen
30- ja 40-luvun varhaiset perheet suunnittelevat seikkailunhaluisia matkoja lasten kanssa
Valitse all inclusive -lomat stressin poistamiseksi matkasta ja maksa kaikki etukäteen rentoutuen matkan aikana
Matkustaminen uudemmilla tavoilla kuin koskaan aikaisemmin, risteilyllä ja avaruusmatkalla
Keskimääräinen matkustaja suunnittelee tyypillistä rantalomaa kevätloman aikana, mutta ylellinen matkustaja valitsee yksityisen määränpään. Keskimääräinen matkustaja valitsee tungosta hotellin, kun taas ylellinen matkustaja valitsee pienemmän ja hiljaisemman hotellin.

This div height required for enabling the sticky sidebar