Suurin osa ihmisistä määrittelee ylellisyyden pääasiassa hinnan suhteen, mutta ylellisyyteen liittyy paljon enemmän kuin pelkkä kuluttamasi rahamäärä. Ylellisyyskoteja on erittäin vaikea määritellä tarkasti, koska tämä koostuu useista tekijöistä. Jos etsit posh-kodia ostaa, siinä odotetaan joitain yleisiä ominaisuuksia, ja ne yhdessä luovat ylellisyyden, joka on koti. Alla on joitain ominaisuuksia, jotka tällaisilla koteilla yleensä on yhteistä.

Ensisijainen sijainti

Ylellisyysasunnot ovat yleensä halutuissa paikoissa, kuten rannalla tai merinäköalalla. Toiset sijaitsevat syrjäisillä vuoristoalueilla tai niiden yläosassa, kun taas toiset saattavat olla näkymät kauniiseen kaupunkiin. Kaikki riippuu siitä, haluatko kotisi kaupungissa tai maassa, mutta yleensä ne sijaitsevat parhaimmalla paikalla houkuttelemalla kalliita ostajia tästä syystä.

Korkea hinta

Kuten aikaisemmin mainittiin, hinta tulkitsee ylellisyyttä ja suurin osa tämän luokan kodeista on erittäin hinnoiteltuja. Eri alueet houkuttelevat erilaisia ​​hintoja, mutta et voi odottaa maksavan mitään alle puoli miljoonaa, kun etsit ylellistä kotia, ja hinnat voivat nousta kymmeniin miljooniin kiinteistön suuruudesta riippuen.

Hienot mukavuudet

Ylellisessä kodissa on hienoimmat mukavuudet, sillä voit kuljettaa elämäsi suoraan kotoasi tarvitsematta muita palveluita siitä. Useimmissa huoneissa on kuntosali, kylpylä, uima-allas, poreallas, arcade-huoneita, elokuvateattereita ja jopa puhdistushuoneita. Joissakin luksusasunnoissa on törkeitä mukavuuksia, ja ne houkuttelevat ostajia, koska ne tekevät kiinteistöstä ainutlaatuisen, omavaraisen ja kätevän kaikessa mielessä. Ne ovat joitain hintoihin vaikuttavia tekijöitä sijainnin lisäksi.

Ensiluokkaista laatua

Ylellisissä koteissa on kaikki valittu huolellisesti laitteista, viimeistelyistä, suunnittelusta ja jopa rakennus- ja sisustusmateriaaleista. Ne kaikki on leikattu standardien yläpuolelle, joten ostajalla voi olla jotain ylpeyttä itsestäsi. Muun muassa lehtipuut, marmorit, kristallit ja venetsialaiset laastarit ovat kodeissa yleisiä komponentteja.

yksinoikeus

Huippuluokan ostajat, mukaan lukien korkean profiilin henkilöt ja kuuluisuudet, kohtelevat kotiaan rauhallisina turvakoteina, joten yksityisyydelle annetaan ylellinen asema keskeisessä asemassa. Jos kotona ei ole eristäytynyttä maata, jonka koko on suuri, yksityisyys saavutetaan käyttämällä lehtien suojaa, korkeita seiniä ja tiukasti aidattuja sisäänkäyntejä, jotka toisinaan täydentävät vartijoita rauhan ylläpitämiseksi.

Ylellisillä koteilla on epäilemättä niin paljon tarjottavaa ostajille; niin kauan kuin voit ostaa sen, voit nauttia siitä. Jotkut ostajat todella etsivät koteja, joiden takana on mielenkiintoisia tarinoita tai historiaa antaakseen heille sen reunan, jota kaikki kaipaavat. Minkä tahansa valinnan teetkin, voit varmasti odottaa paljon enemmän luksuskiinteistöltä kuin tavallisesta normaalista kodista. Valintoja on paljon, joten ihanteellisen luksuskotisi löytämisen ei pitäisi olla liikaa tehtävää.

This div height required for enabling the sticky sidebar