Matkustajilla on pääsy moniin ammatillisiin matkatoimistoihin. Jokainen matkatoimisto ei voi olla asiantuntija kaikissa matkoihin liittyvissä asioissa. Oikean matkakonsultin valinta on tärkeää, koska he järjestävät lomasi. Sinulla on oltava luottamus siihen, että matkatoimistolla on kiinnostuksesi sydämessä. Tässä on luettelo kysymyksistä, jotka auttavat sinua löytämään matkatoimiston, joka auttaa sinua.

1. Mikä on tärkein asiantuntemuksesi? Onko erikoisuutenasi matkatyyppini? Onko sinulla hyviä tarjouksia tällä alueella? Mistä saat tukea?

2. Suositteletteko lentoyhtiöitä? Onko sinulla suosikki lentoyhtiöitä, matkanjärjestäjiä tai risteilyyrityksiä? Lähettävätkö lentoyhtiöt ja matkatoimistot sinulle tietoja kuukausittaisista tarjouksista?

3. Kuinka kauan kestää sinun palata minuun, kun annan sinulle matkalleni keräämät tiedot?

4. Tarjoatko pääsyn matkustajillesi heidän matkansa aikana? Miten? Mitä suunnitelmia sinulla on eksoottisissa paikoissa? Oletko käytettävissä “tunnin ulkopuolella”?

5. Mikä on keskimääräinen vastausaika sähköposteihin, puheluihin ja muihin yhteystapoihin? Kuten Skype, Viber jne.

6. Voinko tavata sinut? Kasvokkain? Chattihuone? Skype?

7. Voinko lukea aikaisempien matkustajien suosituksia?

8. Kuinka usein he kommunikoivat kanssasi ja oliko heillä ongelmia matkalla?

9. Kuinka lisäarvoa matkasuunnitelmiin? Voitko antaa esimerkin?

10. Tarvitsenko matkavakuutuksen? Voitko järjestää sen? Mitä vakuutusyhtiöitä käytät? Missä muualla voin järjestää matkavakuutuksen?

11. Tarvitsenko rokotuksia, jos matkustan tiettyyn maahan? Kuka voi järjestää ne?

12. Oletko matkustanut mihin tahansa näistä kohteista? Mitä heissä on erityistä? Kuinka pysyn vaikeuksissa?

Tietenkin on monia muita kysymyksiä, jotka voit kysyä matkakonsulttiisi. Sinun ei tarvitse kysyä kutakin heistä, vaan luetteloa, joka auttaa sinua muotoilemaan tärkeät kysymyksesi. Kirjoita ne muistiin ja keskustele mahdollisimman pian. Ymmärrä, että matkakonsultin on myös esitettävä sinulle paljon kysymyksiä ymmärtääksesi matkatarpeesi täysin. Hyvä matkakonsulttien tutkimus.

Menestyvä matka matkustamiseen alkaa sinusta. Sitten yhdessä matkakonsultin kanssa tehdään suunnitelmat ja saat sitten kokea valitsemasi ihme.

This div height required for enabling the sticky sidebar