Yleiskatsaus:
Itsenäiseksi yrittäjäksi tuleminen on suuri maine yhteiskunnassa, mutta yrittäjien kohtaamat ongelmat heidän liiketoimintaansa alusta alkaen ovat valtavat. Henkilölle on suuri haaste voittaa kaikki esteet menestyväksi liikemieheksi. Lukuinen ongelma, johon kaikki kohtaavat, on rahoitus. Jopa eri teollisuudenalojen suuret yrittäjät ovat kamppailleet paljon talouskriisiä perustaessaan yritystoimintaa ja hoitaessaan päivittäistä liiketoimintaansa. Siksi rahoituksella on tärkeä rooli liikemiesten elämässä. Hyvät ideat vaativat tarvittavaa taloudellista tukea menestyväksi yritykseksi.

Johdanto:
Liikemiehillä on useita lähteitä kerätä pääomaa liiketoiminnalleen. Luotettavin lähde on pankeista. On monia syitä, miksi ihmiset valitsevat pankit parhaaksi lähteeksi pääoman hankkimiseen liiketoiminnalleen. Pankit tarjoavat alhaisemmat varojen kustannukset yrityslainoina. On olemassa erityyppisiä yrityslainoja, joiden korko on erilainen, jotta liikemiehet voivat helpottaa rahoituskriisiensä ratkaisemista.

Yrityslainojen tyypit:
Yritykset ovat erityyppisiä ja tarvitsevat rahoitusta liiketoiminnan eri vaiheissa. Tarve on myös erilainen. Pankit auttavat heitä tarjoamaan erityyppisiä yrityslainoja, jotka auttavat pieniä ja keskisuuria yrityksiä hankkimaan pääomaa.

Uusi projektilaina – Pankit ovat kiinnostuneita rahoituksesta uusille yrityksille ja myös olemassa olevan liiketoiminnan uusille hankkeille. Uuden projektilainan saamiseksi on olemassa erilaisia ​​kriteerejä, ja se vaihtelee pankista toiseen. Projektilainat hyväksytään henkilön vakuutena, kuten asuinkiinteistö, kaupallinen kiinteistö tai tyhjä maa.

Lisälaina olemassa olevista lainoista – Nämä lainat myönnetään olemassa olevan liiketoiminnan laajentamiseksi, korvaamiseksi ja monipuolistamiseksi. Nämä lainat hyväksytään lyhytaikaiseksi tai pitkäaikaiseksi tavaroiden, koneiden tai muun käyttöomaisuuden ostamiseksi yritykselle.

Käyttöpääomalainat – Nämä lainat annetaan liiketoiminnalle äkillisten finanssikriisien ratkaisemiseksi ja ne maksetaan takaisin lyhyen ajan sisällä. Pankit ovat kiinnostuneempia tarjoamaan käyttöpääomalainoja yhtiön vaihto-omaisuuteen, osakkeisiin tai saataviin liittyviin laskuihin.

Suojattu yrityslaina – yrityslainat, joissa yritykset keräävät pääomaa pankkiturvaa vastaan. Se voi sisältää tontti-, asuin- tai liikepaikkoja, kultaa, osakkeita, laskuja, vakuutuksia vakuutena varojen hankkimiseksi liiketoimintaansa varten. Korko on edullisesti alempi.

Vakuudeton yrityslaina – Jokaisella yrittäjällä ei ole varaa vakuuttaa vakuus yrityslainan saamisessa, joten pankkiirit auttavat heitä lainoilla ilman mitään vakuuksia, jotka perustuvat pankkitapahtumiin ja tuloveroilmoituksiin. Näiltä lainoilta veloitetaan enemmän korkoja verrattuna vakuutetuihin yrityslainoihin.

Pankkien vaatimukset:
Pankit suorittavat varoja varojen jakamiseen eri vaiheissa ja menettelyissä. Menettely ja pankeille toimitettavat asiakirjat seuraavasti

Yrityksen henkilöllisyys ja osoitetodistus – Osoite- ja henkilöllisyystodisteet parisuhteesta tai omistajayrityksestä.

Yrityksen lakisääteinen lakisääteinen rekisteröinti – Onko yritys laillisesti rekisteröity valtion normeihin ja onko yritys noudattanut kaikkia menettelyjä laillisesti.

Yrityksen tilinpäätös – Jokainen pankki on kiinnostunut näkemään yrityksen viime vuoden liiketapahtuman.

Tuloveroilmoitukset – ITR auttaa pankkiirit tarkistamaan yrityksen liiketoiminnan suorituskyvyn, tehokkuuden tason, varat ja velat sekä verot, jotka yritys maksaa nykyisestä tulostaan. Tällä on myös tärkeä rooli liiketalouden lainan määrää päätettäessä.

Rahoitusvakuus – Se sisältää yrityksen kiinteät ja irtaimet varat, jotka auttavat pankkiiria harkitsemaan yrityslainojen tarjoamista omaisuuserän arvon perusteella yhdessä liiketoimien kanssa. Tämä myös suojaa pankkeja liikemiesten epäonnistumiselta, jotka eivät maksa takaisin lainan määrää.

Edellinen lainaraita – Tämä on pankkien mielestä erittäin tärkeä tekijä, joka auttaa niitä arvioimaan liiketoiminnan taloudellista tilaa ja myös tarkistamaan lainojen aiemmat takaisinmaksut.

Oikeudenkäynnit – Se auttaa pankkeja arvioimaan liikemiesten luonnetta ennen yrityslainan myöntämistä.

This div height required for enabling the sticky sidebar