Steve on menestyvä yrityksen omistaja, joka suhtautuu liiketoimintaansa erittäin vakavasti. Hän keskittyy liiketoiminnan kasvattamiseen ja hänellä on useita työntekijöitä. Ihmiset rakastavat hänen tuotteita ja palveluita ja jakavat niitä muiden kanssa. Se mitä Steve kamppailee, tekee liiketoiminnastaan ​​taloudellisesti sopivan. Näyttää siltä, ​​että hänen liiketoiminnansa on aina tiukkaa, ja hän tuskin tekee sitä kuukausittain. Kuulostaa tutulta?

Tämän kuulemme monilta yritysomistajilta. He haluavat kasvaa ja olla menestyviä, mutta heiltä puuttuu joitain työkaluja, jotka auttaisivat heitä pysymään kannattavina. Tässä on neljä työkalua, jotka voit ottaa käyttöön liiketoimintaasi taloudellisesti sopivaksi.

1. Tunne yleiskustannuksesi – On helppo tietää, millainen hinta jokaisesta myymästäsi tuotteesta tai palvelusta on, mutta monet yritysomistajat eivät sisälly yleiskustannuksiaan lukumäärää selvitettäessä.

Kannattavat yritykset tietävät, mikä on heidän voitto kustakin tuotteesta tai palvelusta sen jälkeen, kun niiden yleiskustannukset on sisällytetty. Yleiskustannuksiin sisältyy usein hallintomenot, kuten toimistotarvikkeet. Muut kulut voivat sisältää myös markkinointi- ja mainonta-, henkilöstö-, tilat ja välineet, ajoneuvoihin liittyvät kulut, vakuutukset ja verot.

Yritysten tulisi tietää jakautumisprosentti jokaisesta myytystä tuotteesta, jokaisesta suoritetusta menettelystä tai tehtävästä tai jokaisesta tarjotusta palvelusta.

Tämän avulla yrityksen omistaja voi hinnoitella tuotteitaan ja palvelujaan oikeaan hintaan. Jos yleiskustannuksia ei sisälly hintaan, yritys voi menettää rahaa jokaisesta tekemästään myynnistä.

2. Hallitse kassavirtaasi säännöllisesti – Kassavirta on niin tärkeä taloudellisesti sopivan liiketoiminnan kannalta. Jos yrityksellä ei ole hyvää silmää kassavirtaan, se voi saada heidät kamppailemaan joka kuukausi.

Tietämällä mitä rahaa olet tulossa ja mitä rahaa olet menossa ulos joka viikko ja joka kuukausi, auttaa sinua tietämään, mitä sinun on tuotava joka viikko hallitaksesi laskuja, jotka ovat menossa.

Se auttaa sinua myös tavoitteiden saavuttamisessa, kuten sen laitteen ostaminen, joka tekee sinusta kannattavamman, tai sijoittamalla rahaa yleisen kannattavuuden parantamiseksi. Katso kassavirtalaskelma; kassavirtalaskelma näyttää sinulle mitä rahaa tulee ja mitä rahaa tulee ulos kuukausittain.

3. Kiinnitä huomiota numeroihisi joka kuukausi – Odottaa vuoden loppuun mennessä, että kirjanpito saadaan paikoilleen verovelvollisellesi, voi olla erittäin kallis virhe. Taloudellisesti sopiva yritys kiinnittää erityistä huomiota liiketoiminnan menestymiseen viikoittain ja kuukausittain.

He tietävät, kuinka paljon he tarvitsevat ansaitakseen viikossa ollakseen kannattava liiketoiminta. He tarkastelevat myös kuukausittain taloudellisia tietojaan nähdäkseen, mitä heidän on tehtävä seuraavan kuukauden kokonaistuloksen parantamiseksi.

Jos yritys ei tee tätä, heillä ei ole tapaa tehdä tärkeitä liiketoimintapäätöksiä, koska he eivät tiedä missä ovat. Et tiedä missä yrityksesi on, aiheuttaa yrityksesi epäonnistumisen. Jos yritys ei kasva, he kuolevat.

4. Tunne taloudelliset suhdetasosi – Monet yritysomistajat eivät tiedä, mitä liikesuhteita he tarvitsevat seuratakseen ollakseen kannattavia. Oikeiden suhteiden tunteminen voi auttaa yrityksen omistajaa tietämään, mitä päätöksiä he tarvitsevat tehdäkseen liikuttaakseen yritystä oikeaan suuntaan.

Esimerkiksi yksi suhteista, joita yrityksen on seurattava, on nykyinen suhde. Tämä suhde auttaa heitä seuraamaan liiketoiminnan terveyttä. Terveellä liiketoiminnalla on vähintään 2: 1 suhde, joten 2 dollaria varoja kutakin 1 dollarin velkaa kohti. Jos yrityksellä on varastoja, on tärkeää, että suhde on 4: 1.

Määrittääksesi nykyisen suhde: ota lyhytaikaiset varat ja jaa ne lyhytaikaisiin velkoihin (lyhytaikaiset varat / lyhytaikaiset velat.) Kun sinulla on nykyinen suhde, sitä voidaan seurata kuukausittain sen selvittämiseksi liikkuu yrityksesi hyvässä suunnassa vai sinun on tehtävä joitain muutoksia yrityksessäsi siirtääksesi sitä oikeaan suuntaan.

Näiden työkalujen käyttöönotto liiketoiminnassa voi vaikuttaa valtavasti siihen, kuinka kannattava yritys on. Pieni sarana portilla voi auttaa suurta porttia heilumaan edestakaisin, aivan kuten pieni askel oikeaan suuntaan voi vaikuttaa valtavasti yritystoimintaan.

This div height required for enabling the sticky sidebar