Verkkokaupoissa on hienoa! Se voi säästää paljon rahaa ja aikaa. Verkkokaupoina haluat, että ostokset ovat nopeita, käteviä, helppoja ja turvallisia. Suurin osa meistä verkkokaupoista käyttää tyypillisesti hakukoneita ja avainsanahakuja löytääkseen etsimämme. Hakukoneita käytettäessä ja avainsanahakuja suoritettaessa hakutuloksissa on kuitenkin kirjaimellisesti satoja tuhansia – muutama miljoona verkkosivustoa, ja kaikista näistä verkkosivustoista on rajoitetusti tietoa. Hakukoneita käytettäessä ei ole helppoa, turvallista tai helppoa tapaa tietää, onko verkkosivusto, jota et ole jo aiemmin ostanut, turvallista, tarjoaako se laadukkaita tuotteita, onko kilpailukykyiset hinnat ja muita asioita, jotka olet ostajana? .

Ainoa tapa saada selville näistä verkkosivustoista on käyttää aikaa käydä läpi ne, käydä katsomassa heidän tuotteitaan, vertailla hintoja ja lopulta ottaa sitten mahdollisuus toivoa, että sivusto on turvallinen ja luotettava. Tämä on tärkein syy siihen, miksi useimmiten todennäköisesti joudut ostamaan samoja suuria hyvin tunnettuja verkkosivustoja yhä uudelleen. Yksi hienoimmista asioista, vaikka Internetissä, on kaikki pieni online-liiketoiminta. Yritykset, jotka omistavat rehelliset ahkerat päivittäiset ihmiset, jotka tarjoavat samannimisiä tuotetuotteita ja hyviä tarjouksia kuin iso yritys tai myyvät ainutlaatuisia ja hienoja esineitä, joita et löydä muualta.

Jos olet joku, joka haluaa tehdä ostoksia ja selata hauskaa tai haluaa tehdä lahjaostoksia, hakukoneet eivät taas ole kovin käteviä tai helppokäyttöisiä. Kun selaat tai ostat lahjoja paljon aikaa, et ole varma mitä etsit. Kun et tiedä mitä etsit avainsanahaulla, eivät ole ihanteellisia, koska sinun on mietittävä, mitä haluat etsiä, ja kirjoita sitten kyseiseen hakuun ja katsottava sivustoja, jotka tarjoavat etsimääsi. Mutta se ei auta tarjoamaan sinulle ideoita tai selaamaan erilaisia ​​kauppoja ja niiden tuotteita. Kun menet ostoskeskukseen, voit tehdä ikkunakaupan ja saada erilaisia ​​ideoita näkemästäsi ja selata erilaisia ​​kauppoja, jotka tarjoavat erilaisia ​​asioita.

Verkkokauppakeskukset ja hakemistot, jotka jakavat sivustot helposti navigoitaviksi tuoteryhmiksi ja alaluokkiin, tekevät lahjaostoksista ja selaamisesta verkossa nopeampaa ja helpompaa. Luokat antavat sinun selata erilaisia ​​erityyppisiä sivustoja sekä tarjota ideoita, jotka ovat samanlaisia ​​kuin ikkunaostokset kyseisessä ostoskeskuksessa. Hakemiston omistaja tai toimittaja on myös tarkistanut ja hyväksynyt siinä olevat luettelossa luetellut ihmisten muokatut verkkosivut varmistamalla, että sivustot ovat laadukkaita sivustoja, jotka tarjoavat laadukkaita tuotteita ja kilpailukykyisiä hintoja. Laadukkaiden ihmisten muokattujen ostoshakemistojen löytäminen on kuitenkin sinänsä vaikeaa ja aikaa vievää. Suurin osa hakemistoista on nykyään perustettu verkkosivustojen omistajille lähettämään ja rakentamaan “linkin suosio” -yrityksiä, jotka yrittävät parantaa hakukoneiden sijoitusta sen sijaan, että ne olisivat luoneet verkkokaupoille.

Minun mielestäni tarvitaan online-ostoskeskus, joka ei salli verkkosivustojen lähettämistä, vaan tutkii ja käsin valitsee joitain parhaista Internetin pienistä verkkopohjaisista verkkosivustoista, joita normaalisti ei näy.

This div height required for enabling the sticky sidebar