Mikä on sopimus kolmen suuren autoteollisuuden kanssa? Monille sijoittajille tämä kysymys nousee, kun he odottavat sijoittavansa johonkin kolmesta suurimmasta yrityksestä autoteollisuuden segmentissä. Tärkein syy tarkastella näitä varastoja tällä tavoin johtuu suhteellisen alhaisesta hinnasta, jolla voit ostaa ford- tai muuntogeenisiä varastoja. Vaikka hankinta saattaa olla sentimentaalisista syistä, kuten muistamalla paikka, jossa työskentelit 20 vuotta, kolme suurta autoteollisuutta investointina on kauhea idea tällä hetkellä.

Tarjoushinta metsästäjät haluavat aina ostaa halpaa ja myydä korkeaa. Kun tarkastellaan muuntogeenisten osakkeiden hintaa, joka oli huipussaan 38 dollaria dollarissa kaksi vuotta sitten ja on noin 2 dollaria tänään, voit nähdä, että osakekanta on vaihdellut melko suurta. Monet katsovat tätä ja ajattelevat, että kun olemme poistuneet tästä taloudellisesta funktiosta, GM voi helposti palauttaa 38 dollaria osakkeelta tai jopa enemmän. Valitettavasti tämän tosiasiallisen tapahtumisen mahdollisuudet ovat melkein nolla.

Miksi annan niin säälittävän ennusteen kolmen suuren tulevaisuudelle? Autoteollisuuden historiaan on kaivauduttava vakavasti, jotta pystymme todella arvioimaan, mitkä ovat perussyyt. Kuitenkin, jos tarkastellaan pelkästään muuntogeenisten osakkeiden kaaviota viimeisen 10 vuoden aikana, huomaat, että jokainen GM-ralli, joka on vähentynyt, ei ole onnistunut nostamaan sitä uudelle korkeimmalle tasolle, kun taas alamäet ovat vain pysyneet alempana. Tämä osoittaa luonnollisen heikkouden kenraalin kyvyssä jatkaa osinkojen maksamista – tekijä, joka on tehnyt heistä sellaisen kelluvan sirun viimeisen 50 vuoden aikana. Lisäksi kun Ford ja GM ottavat yhä enemmän velkaa tässä taloudellisessa taantumassa, heidän kykynsä maksaa osinkoja saattaa vahingoittua ikuisesti. Kolmen suuren ostaminen heti ja odottaminen heidän palautuvan aiempaan kunniaansa on yhtä huono idea kuin Chevy Vegan ostaminen.

Haluatko löytää todella hienoja ostoja ostamaan heti? Lisätietoja siitä, kuinka löytää parhaat osto-optiot.

This div height required for enabling the sticky sidebar