Alla on yhteenveto 10 kodinparannusideasta, jotka voivat tehdä paikasta entistä tuottavamman ja hauskemman. Tässä on nämä:

1. Keittiön uusinta

Keittiöpäivitys ei vain lisää talosi ostoarvoa, mutta myös sen esteettistä vetovoimaa. Yksi tapa kertoa keittiöstäsi on hyödyntää laattojen backsplasheja, mikä on tyylinen tapa mausteta keittiön sisätiloja. Esimerkiksi vaaleanvihreä laatta-backsplash auttaa korostamaan yksinkertaisia ​​valkoisia puukaapituksia tai valkoisia marmorilappuja. Jos huoneesi tunnetaan nykyaikaisesti, voit valita kirkkaista luonnollisista väreistä rohkeisiin laattoihin, kuten punaiseen tai oranssiin. Värikkäät kierrätetyt lasitiilet puolestaan ​​voivat vaikuttaa vintage-huoneen käytännölliseen tunnelmaan. Yleensä yhdistettynä muihin uudistamisideoihin lopputulos on häikäisevä, mutta sitä ei ole liioiteltu, ja se tasapainottaa kodin lopullista suunnittelua.

2. Katon vaihto

Koska katotyypit ja materiaalit ovat laaja valikoima, kattojen vaihto voi muuttaa kodin luonnetta ja tunnelmaa aina. Esimerkiksi, jos haluat katollesi luonnollisen tunnelman, voit valita luonnollisia ohuita liuskekiviä. Jos toisaalta haluat energiatehokkaan ja tulenkestävän katon, joka on muotoiluväreissä, metallikatto on suositeltava. Itse asiassa on monia muita vaihtoehtoja kuin nämä. Mutta kaiken kaikkiaan, kaikki kattomateriaalit ja tyypit voivat lisätä kodin vetovoimaa, lukuun ottamatta sitä, joka suojaa sinua katastrofeilta.

3. Kannen lisäys

Kannen lisäys voi lisätä kotisi arvoa, se voi myös tehdä siitä toivottavamman alueen, jolla kotiin menee, koulun jälkeen tai töiden jälkeen. Tarkoitan, ei ole mitään kuin rentoutua kannella, nauttia näkymästä viileällä tai kuumalla juomalla kädessäsi, eikö niin?

4. Kylpyhuoneen uusinta

Kylpyhuoneet ovat enemmän kuin pelkästään utilitaristinen alue kotona, koska voit laittaa siihen useita käänteitä. Valittavana on monia käytettävissä olevia kylpyhuonejärjestelmiä. Voit esimerkiksi asentaa kylpyhuonejärjestelmän, jossa on sisäänkäynti-amme, jonka avulla pääset kylpyammeeseen helposti, ilman tarvetta askelta perinteisen kylpytynnyrin hankalien esteiden yli, mikä voi aiheuttaa liukumisen tai putoamisen. . Tämän lisäksi on saatavana monia muita silmiinpistäviä vaihtoehtoja. Voit myös lisätä hanat ja peilit ja maalata sen sitten raikastamiseksi. Joka tapauksessa paremman kylpyhuoneen rakentaminen ihanteellisen kotioaasin luomiseksi on oikeutetusti välttämätöntä.

5. Huoneen keksiminen uudelleen

Voit keksiä huoneesi uudelleen kääntämällä kotisi tyhjiä tiloja, kuten ullakkoa ja kellareita, ja muuttamalla sen makuuhuoneeksi, olohuoneeksi tai pelihuoneeksi. Tällä tavalla voit maksimoida kotisi tilan ja myös sen arvon.

6. Asenna takapiha-alue

Takapihan terassilla voit järjestää intiimejä ja viihtyisiä kokoontumisia läheisten kanssa ilman, että sinun tarvitsee mennä ulos ja viettää runsasta. Lisäksi talossa voi olla viileä alue, jossa voit nauttia kahvia aamulla ja yöllä. Se olisi todella rentouttava paikka mennä.

7. Kellarin vedeneristys

Kellarikerroksen vedeneristys, niin sanotusti, pääsee eroon kodin muotista sekä pohja- ja seinäongelmista. Paitsi, että se voi myös estää vuotamisen ja toimia höyryesteenä. Nämä edut puhuvat puolestaan ​​siitä, miksi kellarikerroksen vedeneristys on kodin parannusvaihtoehto, joka on otettava huomioon.

8. Päivitä pihasi

Etupiha on tärkeä tekijä korostamaan kodin reunavalitusta. Päivittämällä etupihaasi voit parantaa kotisi liikkumista. Lisäksi voit sijoittaa strategisesti puita, jotka voivat kaunistaa pihaasi, varjostaa kodin kuumuudelta, estää kylmiä tuulia talvella ja vähentää siten jäähdytyskustannuksia. Joidenkin ripustettavien korien, kukkaruukun lisääminen sekä pensasleikkien ja nurmikkojen lisääminen voi siis varmasti luoda kutsuvan vaikutelman.

9. Ullakon uudistaminen

Aivan kuten muutkin kodin tyhjät tilat, ullakot voidaan myös muuttaa potentiaaliseksi funktionaaliseksi huoneeksi, jos ne kunnostetaan kunnolla ja suunnitellaan luovammin. Se voidaan muuttaa toimistotilaksi, kotiteatteriksi, lukualueeksi tai pelialueeksi. Yksinkertaisesti sanottuna voit tuntea olosi helpommaksi ja helpommaksi viileän tuulen ja hiljaisen yön ullakolla.

10. Tee kotisi ulko-pop

Värillä on ratkaiseva merkitys kodin hillinnän vetovoiman lisäämisessä. Se voi tehdä kodistasi joko erotettavan pakkauksesta tai sekoittumaan miellyttävästi ympäristöön. Voit tehdä kodin ulkopuolelta pop-kuvan kuvioimalla katto-vyöruusujen värin kodissasi käytetyn mallin jälkeen. Esimerkiksi korkea kontrastiväri korostaa katon parhaita ominaisuuksia, kun taas matalan kontrastin sävyt yleensä piilottavat sen puutteet. Lisäksi vyöruusujen lisäksi voit myös tehdä siitä popin sijoittamalla etuoven sisääntuloon, joka on kodin ominaisuus, joka tarjoaa eniten mukautettavuutta värivalinnoissa, ja uskomaton paikka antaa persoonallisuuttasi ja tyylisi kimaltua.

This div height required for enabling the sticky sidebar