Rahoituksen rekrytointiartikkelisarjoissamme tarkastelemme erilaisia ​​rahoitustyön tehtäviä. Sarjan ensimmäinen on varainhoidon valvojan rooli.

Rahoitusvalvojat työskentelevät suoraan talousjohtajien kanssa yrityksen päivittäisten talousasioiden hoitamiseksi. Tämä vanhempi rooli nähdään askeleena talousjohtajaksi tulemiseen ja siihen sisältyy tehtäviä, kuten rahoitusstrategioiden luominen, työskentely kassavirran kanssa, tilien luominen, taloudellisten tavoitteiden luominen ja tarkistaminen, työskentely johdon kanssa, seurantaosastojen ja monien muiden kanssa.

Varainhoidon valvojat käyttävät tietämystään auttaakseen tekemään päätöksiä, kun heidän yrityksensä tarkastelee mahdollisia yrityskauppoja, ja he ovat osa suurinta osaa suurimmista rahoitus- ja liiketoimintapäätöksistä.

Rahoitusvalvojana toimivien hakijoiden odotetaan olevan kirjanpitoon liittyviä taustoja, ja he ovat kerran tehtävässään vastuussa Ledger Clerks -johtoryhmien johtoryhmistä, jotka käsittelevät osaston hallinto- ja kirjanpidollisia näkökohtia.

Päivittäiset näkökohdat näkevät sinut työskentelevän perinteisiä tunteja, vaikka sinun odotetaan lisäävän ylimääräisiä tunteja tarvittaessa. Kuten monet korkean vastuun johtotehtävissä, myös suuri osa ajasta vietetään kokouksissa ja matkoilla toimistojen välillä tarjoamaan palveluitasi.

Kun yritykset tai rahoituksen rekrytoijat etsivät ehdokkaita varainhoidon valvojan tehtäviin, he etsivät joku, joka pystyy esittämään rahoitustiedot, koska he viettävät paljon aikaa tekemällä tätä erilaisille ihmisille kokouksissa. Muita etsittäviä taitoja ovat motivaatio, kyky ryhtyä moniin tehtäviin, huomiota yksityiskohtiin, hyvä päätöksentekotaito ja ilmeisesti hyvä ymmärrys rahoitusmaailmasta.

Aikaisempaa kokemusta talous- ja hallintolaskennasta odotetaan varainhoidon valvojana. Sinulta edellytetään myös pätevyys yhdeltä Ison-Britannian kirjanpitoelimeltä (ACCA, CIMA, CIPFA, ICAEW, ICAI, ICAS).

Varainhoidon valvojista siirrytään usein tulemaan talousjohtajaksi, ja joistakin tulee jopa toimitusjohtajia tai toimitusjohtajia, joten tämän roolin mukana on hienoja uranäkymiä.

Kuten useimmissa finanssialan työpaikoissa, palkat ovat korkeimmassa arvossa, harjoittelijat voivat ansaita jopa 25 000 puntaa ja pätevät finanssiohjaimet voivat ansaita jopa 45 000 puntaa vuodessa. Kun kokemuksesi ja aika kasvaa roolissa, palkkasi voi nousta 50 000–100 000 puntaan.

This div height required for enabling the sticky sidebar