Käyn sitten töissä tai töissä, joka kerta pelätyssä ”hoitokodissa” käsityöt hoitajana alkavat ilmestyä. Arvioin jokaista hoitokodin asukasta, jonka kanssa olen kosketuksissa, ja arvioin itse, voisiko hän nauttia kotona asumisesta avun kanssa verrattuna hoitokodissa elämiseen; joidenkin on tietenkin oltava oikeassa siellä, missä he ovat, arviointia ei tarvita. Toiset, minä, tietysti, tarvitsisi lisätietoja lääketieteellisistä tiedoista, ja se ei olisi mahdollista HIPAA: n (vuoden 1996 sairausvakuutusten siirrettävyys- ja vastuuvelvollisuuslaki), jonka mukaan pohjimmiltaan todetaan, ettei kenenkään henkilökohtaista sairaushistoriaa voida jakaa ilman lupaa.

Kenellekään, ei vain vanhuksille, pääsyyn hoitokodiin on useita syitä. Pääasiallinen syy ammatillisen mielestäni olisi 24 tunnin hoidon tarve. Vanhetessamme ja alkaessamme vaivata ja yhdistettynä muihin diagnooseihin, muiden apu on välttämätöntä. Aikaisemmin perheenjäsenet päättivät hyväksyä rakkaansa hoitokodissa yleensä hoidon vuoksi. 24 tunnin hoito ei kuitenkaan välttämättä ole tarpeen yksilölle, ja nykyään apua voidaan tarjota kotona. En ole varma siitä, mitä oikeat tutkimukset osoittavat, mutta olen varma, jos kysyn 100: lta ihmiseltä millaista hoitoa he haluaisivat, jos heidän terveytensä heikentyisi ja he tarvitsevat apua, suurin osa mieluummin pysyisi kotonaan.

Nykypäivän terveydenhuoltoratkaisuissa ikääntyneille ja vammaisille tarjotaan vaihtoehtoja hoitokodiin pääsyn välttämiseksi. Tukikelpoisuusprosessien ja kelpuuttavien arviointien jälkeen Medicaid-kotiyhteisöpalveluihin osallistuvat valtiot antavat apua osallistujan kotona, joka vastaa hoitokodin hoitotasoa.

Aikuisten päivähoitoratkaisu tarjoaa iäkkäille ja vammaisille Medicaidille ja yksityiselle palkansaajalle tavanomaisen päivittäisen ihmisten käyttäytymisen vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Aikuisten päivähoito tarjoaa aktiviteetteja, aterioita ja paikan päällä olevia lääketieteellisiä määräyksiä, kuten hoitotyötä lääkkeiden antamisessa ja / tai jalkaterapiahoitoa. Sen avulla osallistuja voi myös nauttia ulkoilusta, toisin sanoen kenttäretkistä.

Muut kotiyhteisöpohjaiset ohjelmat ovat ohjelmia, jotka valtuuttavat avustajan tai henkilökohtaisen hoidon hoitajan avustamaan Medicaid-osallistujaa kotonaan tehtävissä toimissa. Näihin toimintoihin kuuluvat: kylpyhuoneen, keittiön ja oleskelutilan puhdistaminen, asioiden hoitaminen, pesula, aterioiden valmistelu, liikkuvuus ja siirto, wc, hoitotuotteet ja uiminen ja jotkut muut. Nämä erityisohjelmat on suunniteltu estämään osallistujia pääsystä hoitokodiin.

Yksi kotiyhteisöpohjaisista ohjelmista, nimeltään kuluttajaohjatut palvelut, antaa osallistujille tosiasiallisesti valita perheenjäsenen, joka ei ole avioliitto, suorittaakseen valtuutetut tehtävät. Valitulle perheenjäsenelle tai ystävälle maksetaan rahallinen korvaus kodin työn tekemisestä. Tämä on erittäin suuntaus ja suosittu ohjelma koko Missourin alueella, koska tällä hetkellä työskentelen oman yritykseni kanssa.

Ajattelin tätä ohjelmaa, kun päätin kirjoittaa vaihtoehdoista, joita ikääntyneellä tai vammaisella, jolla on tyydyttämättömät tarpeet kotona, voi olla. Kuluttajaohjatut palvelut -ohjelma on toivottavampi, koska hoitajille maksetaan palkkaa työstä, jota he ovat tosissaan tehneet jonkin aikaa. Ohjelma voisi olla ratkaisu luottamusta ja yksityisyyttä koskeviin kysymyksiin. On monia ikääntyneitä ja vammaisia, jotka pätevät saamaan apua, mutta eivät luottamus- tai yksityisyyden vuoksi.

Kuluttajaohjattuja palveluita -ohjelmaa tarjotaan monissa valtioissa. Yleisimmät nimet ovat CDS tai DADS. Ole hyvä ja tarkista valtio, jossa olet, jos sinusta tuntuu, että voisit käyttää henkilökohtaista hygieniaapua kotonasi. Haluan tarkistaa ohjelman, ennen kuin saapuu päätös panna minut hoitokodiin.

Yritykseni, Agape Community Healthcare, PC, joka sijaitsee St. Louisissa, Missourissa, tarjoaa tällaisia ​​ohjelmia. Tavoitteenamme on estää sairauksia, edistää terveyttä ja suojata yhteisöjä väärinkäytöksiltä ja hyväksikäytöltä. Visiomme lähtökohtana on auttaa muita elämään parasta mahdollista elämää olosuhteista huolimatta. Joten jos olet joku, jonka tunnet. tunnustaa, että apua tarvitaan todella kotona ollessasi … älä pelkää jatkaa sitä. Uskon, että kaikki ikääntyvät sujuvammin omissa kodissamme.

This div height required for enabling the sticky sidebar