Bloggaajat pystyvät murtamaan tarinoita ennen kuin perinteiset uutiset tarjoavat niin. Blogeista on tulossa tärkeämpi osa uutissykliä osittain siksi, että ne altistuvat miljoonille käyttäjille tehokkaalla Internetin nimeltä. Ihmiset voivat vain painaa päivityspainiketta saadaksesi päivityksiä uutisista ja mielipiteistä. Blogit ovat tuote ja hyötyjä 24 tunnin uutissyklistä. Kun uutisia esiintyy, blogit voivat tarjota arvokasta tietoa, muuten niitä ei ole saatavana. Useita vuosia sitten hirmumyrsky Katrinan aikana bloggaajat kommentoivat värikkäitä kommentteja New Orleansin tapahtumista. Ihmiset käyttivät blogeja saadakseen tietoja nopeasti ja reaaliajassa. Ihmiset voivat lukea trendikkäitä uutisia blogeista pyydettäessä pienellä raportointiviiveellä.

Uutissivustot perustuvat uskollisiin seuraamuksiin. Uskolliset seuraajat etsivät tarinoita, joissa hallituksessa tapahtuu jotain hyvää tai huonoa, jotta he voisivat osoittaa sen oppositioon. Blogeja seuraavat ihmiset odottavat uutisten tulemista, jotta he voivat aloittaa keskustelun tai keskustelun ihmisten kanssa. Trendit uutiset saattavat poistua nopeasti, mutta pysyvät silti ihmisten mielessä, jos he löytävät uutiset hauskaa. Uutissivustot ja blogit yrittävät raportoida ajoittain hauskoja tarinoita mielialan keventämiseksi.

Ihmiset kääntyvät blogeihinsa uutistensa vuoksi, koska heidän mielestään blogit ovat helpommin saatavissa. Monet kuluttajat kokevat kykenevänsä kirjoittamaan blogin tarinan tai muun kappaleen uutissivustolle, josta ihmiset voivat nauttia. Bloggaaminen trendikkäistä uutisaineista on kuin sanomalehden kirjoittaminen, jos olet “keskimääräinen joe”. Ihmiset ovat kiinnostuneita monien aiheiden uutisista tai trendistä. Ihmiset haluavat lukea viihde- ja poliittisia uutisia. Näissä kahdessa genressä voi olla paljon nopeasti liikkuvia, jatkuvasti muuttuvia osia. Bloggaaja haluaa tarkistaa tosiasiat, jos he haluavat siirtyä laajemmin luettaviin blogeihin aika ajoin, mutta muut ihmiset etsivät vain katkelmia tai juoruja katsellessaan trendikkäitä uutisaiheita.

Bloggaajien on myös seurattava, mitä hakukoneissa tapahtuu, mitä tapahtuu trendikkäinä uutisina? Mitkä ovat kuumimmat aiheet? Bloggaajana on pysyttävä sen suhteen, mitä lukijat haluavat, kun kyse on trendiuutisista.

This div height required for enabling the sticky sidebar